IceSpy-lämpötilaloggeri

IceSpy on kooltaan pieni (185 x 25 mm, 80 g) lithium-paristolla toimiva logger-laite, joka rekisteröi langattomasti kylmälaitteen sisätilan lämpötiloja.

Laite kytkekään kaapelin avulla tietokoneeseen ja mukana tulevan yksinkertaisen ohjelman avulla määritetään lämpötilan mittauksen aikaväli ja lämpötila-alue.

Led-valot merkkaavat poikkeamia, helppolukuinen ja -käyttöinen.

Laite on iskunkestävä ja vesitiiivis.

Kysy lisää!

Kuvaus

IceSpy-lämpötilaloggeri

1. Tehostaa lääkevalmisteiden kylmä- ja viileäsäilytyksen lämpötilojen pysyvyyttä sallituissa rajoissa. Lämpötilan kirjauksen aikaväli säädettävissä välillä 4 s – 4 h.

2. Säästää henkilökunnan työtä, vapauttaa lämpötilan kirjaamisen vaivasta (tarkistus tapahtuu tarkastamalla led-valojen väri, tarkastus kannattaa kirjata tehdyksi). Kirjaus laitteen muistiin myös öisin ja viikonloppuina.

3. Helppo dokumentoida lämpötilat tarkasti listana ja grammina, tulosteena tai sähköisessä muodossa.

4. Varmistaa kylmälaitteen sopivuus lääkkeiden säilytykseen vertaamalla eri säilytyspaikkojen lämpötilaeroja.

Loggeri siirretään tietokone kytkennästä alkuasetusten jälkeen kylmälaitteen sisälle. Laitteen kahden led-valon avulla saadaan aina langattomasti kolmenlaista tietoa: 1. onko säädetty lämpötila pysynyt tasaisena? 2. onko tapahtunut poikkeamia? 3. onko laite nyt oikeassa lämpötilassa?

Laitetta ei tarvitse siirtää kylmälaitteesta eikä kytkeä tietokoneeseen, mikäli keltainen ”kaikki kunnossa”-led vilkkuu

Jos mittausväli on säädetty esim. yhteen tuntiin, laitteeseen mahtuu 275 vuorokauden lämpötilat (eli 6600 mittaustulosta). Kun IceSpy:n sisältämä rekisteri on siirretty tietokoneen muistiin, tiedot voidaan tulostaa tai tallentaa sekä luettelona että graafisena esityksenä. Laite on iskunkestävä ja vesitiiivis.