IceSpy-lämpötilaloggeri

Uusi loggereita ei valitettavasti enää myydä. Tuote poistettu valikoimasta.

Yksinkertainen IceSpy-lämpötilaloggeri tehostaa ja helpottaa viileä- ja kylmäsäilytyksen lämpötila-alueen tasaisuuden seurantaa, ja mahdollistaa helpon seurantakirjanpidon ja -statistiikan.

IceSpy on kooltaan pieni (185 x 25 mm, 80 g) lithium-paristolla toimiva logger-laite, joka rekisteröi langattomasti kylmälaitteen sisätilan lämpötiloja.

Laite kytkekään kaapelin avulla tietokoneeseen ja mukana tulevan yksinkertaisen ohjelman avulla määritetään lämpötilan mittauksen aikaväli ja lämpötila-alue.

Led-valot merkkaavat poikkeamia, helppolukuinen ja -käyttöinen.

Lataa ohjelma tästä.

Kysy lisää!

IceSpy-lämpötilaloggeri 

1. lääkevalmisteiden lämpötilojen seurantaan. Lämpötilan kirjauksen aikaväli säädettävissä välillä 4 s - 4 h.

2. Säästää henkilökunnan työtä, vapauttaa lämpötilan kirjaamisen vaivasta (tarkistus tapahtuu tarkastamalla led-valojen väri). Kirjaus laitteen muistiin automaattisesti asetetuin väliajoin.

3. Helppo dokumentoida lämpötilat tarkasti listana ja graafina, tulosteena tai sähköisessä muodossa.

Käyttö:
Loggeri kytketään tietokoneeseen ja siihen määritetään halutut asetukset. Tämän jälkeen loggerin laitetaan kylmälaitteen sisälle. Laitteen kahden led-valon avulla saadaan aina kolmenlaista tietoa: 1. onko säädetty lämpötila pysynyt tasaisena? 2. onko tapahtunut poikkeamia? 3. onko laite nyt oikeassa lämpötilassa?

Laitetta ei tarvitse siirtää kylmälaitteesta eikä kytkeä tietokoneeseen, mikäli keltainen "kaikki kunnossa"-led vilkkuu

Jos mittausväli on säädetty esim. yhteen tuntiin, laitteeseen mahtuu 275 vuorokauden lämpötilat (eli 6600 mittaustulosta). Kun IceSpy:n sisältämä rekisteri on siirretty tietokoneen muistiin, tiedot voidaan tulostaa tai tallentaa sekä luettelona että graafisena esityksenä.

 

Tuote poistunut valikoimista.