Festivo BB 400

Veripankki, joka soveltuu veripalvelun ja sairaaloiden käyttöön.  Sisäpinta ruostumattomasta teräksestä.

Mitat: L 610 x S 746 x K 2000 mm
Tilavuus: nettona 346 L, bruttona 451 L
Lämpötila-alue säädettävissä: +2…+6 ⁰C

Saatavana myös lasiovella.

Abloy lukituksen lisäksi vakiovarustuksena on jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan.

Kaapissa vakiona SAVE-säädin reaaliaikaista lämpötilataltiontia varten, jotka voidaan lukea USB tikulle. Säädin sisältää 12 h akkuvarmennuksen sähkökatkojen varalle.

Festivo BB 400 kaapissa vakiona useita punasoluvalmisteiden säilytystä ja tuoteturvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Veripankkien sisäpinnat helposti puhdistettavissa. Ohjausyksikössä helppokäyttöinen, selkeä ja suuri LED lämpötilanäyttö. Kaapissa on erittäin hiljainen käyntiääni, sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta (DIN58371). Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Kaikissa MED, MEDSAVE ja MEDLAB tuotteissa on vakio-ominaisuutena bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Bakteerivapaassa käsittelyssä vetimen ja haihdutusaltaan komponentteihin on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen, hopeapohjainen lisäaine. Käsittelyn ansiosta vedin ja haihdutusallas on pysyvästi suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home ja jopa virukset) vastaan. Tämän lisäksi jokaisessa tuotteessa on peitekansi. Tuotteiden suunnittelussa on pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen ja samalla on poistettu käyttäjän tarve tyhjentää vedenkerääjä.