Ota yhteyttä 044 745 9200 info@laakintavaline.fi

Veripankit

BB kaappisarja soveltuu veripalvelun ja sairaaloiden käyttöön. Vakiona on useita punasoluvalmisteiden säilytystä ja tuoteturvallisuutta parantavia ominaisuuksia. BB veripankkien sisäpinnat on helposti puhdistettavissa.

BB veripankkikaappisarjan ominaisuudet vastaavat tulevaisuuden vaatimuksia ja mallisto täyttää uuden F-kaasuasetuksen (N:o 517/2014) vaateet. BB sarjassa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden turvalliseen säilytykseen ja säilytyslämpötilat täyttävät vaativimmatkin vaatimukset.

Kaapeissa on vakiona jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan. Kaapeissa on sisäisen toiminnan valvontajärjestelmä, joka hälyttää tarvittaessa visuaalisesti näytöllä ja akustisella merkkiäänellä kaikista käyttöön tai kaapin toimintaan liittyvistä poikkeamista. Sähkökatkojen varalle kaapeissa on akkuvarmistus, joka ylläpitää lämpötilataltiointia ja hälytystoimintoja katkoksen aikana.

BB kaappimalliston käytön vaivattomuus tarkoittaa selkeää ja helppokäyttöistä ohjausyksikköä, jossa on suuri LED lämpötilanäyttö. Kaapeissa yhdistyvät helppo puhdistettavuus, alhainen äänitaso ja alhainen energiankulutus.

Näytetään kaikki 5 tulosta