Ota yhteyttä 044 745 9200 info@laakintavaline.fi

Pakastekaapit

Kaikissa MED, MED SAVE ja MEDLAB SAVE tuotteissa on vakio-ominaisuutena bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Bakteerivapaassa käsittelyssä vetimen ja haihdutusaltaan komponentteihin on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen, hopeapohjainen lisäaine. Käsittelyn ansiosta vedin ja haihdutusallas on pysyvästi suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home ja jopa virukset) vastaan. Tämän lisäksi jokaisessa tuotteessa on peitekansi. Tuotteiden suunnittelussa on pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen ja samalla on poistettu käyttäjän tarve tyhjentää vedenkerääjä.

MED tuoteperheen tuotteilla useita käyttö- ja tuoteturvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia, esim. monipuoliset hyllyvaihtoehdot ja automaattisulatus. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni, mallista riippuen 40-45 dB, sekä erinomainen lämpötilatasaisuus (± 1 ⁰C) mitattuna 25 g massasta (DIN58345).

Tuoteet on mahdollista saada myös  MED SAVE versiona. LED näytöllä olevan säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on jatkuva lämpötilataltiointi ja säätimellä olevat laitteet on mahdollista varustella DIN varustepaketilla (akkuvarmennus ja jäätymisenestotoiminto).

Näytetään kaikki 3 tulosta