Sairaalat ja muu terveydenhuolto

Lääkintävälineen tarjoamat terveydenhuollolle suunnatut palvelut ja tuotteet tehostavat lääkkeiden ja muiden pientarvikkeiden logistiikkaa ja kylmäsäilytystä. Olemme erikoistuneet innovatiivisiin kalustemekanismeihin, jotka helpottavat tuotteiden liikkuttelua, säilytystä ja käyttöä. Päämääränämme on toiminnan tehostaminen ja organisointi, jolla voimme säästää tilaa sekä lisätä muuntelumahdollisuuksia muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Kalustetoimituksen ja asennuksen lisäksi toimintaamme kuuluu luonnollisesti lääkehuoneiden suunnittelu. Palvelumme sisältää mitoituksen, suunnittelun ja tarvittavien kaluste- ja pohjakuvien teon. Hyvällä suunnittelulla voimme säästää asiakkailtamme kallisarvoisia terveydenhuollon tilojen neliöitä, tuottaa säästöä tehostuneena toimintana ja luoda motivoivampia työympäristöjä. Hyvin suunniteltu ja organisoitu työympäristö myös vähentää inhimillisten virheiden riskiä ja mahdollistaa henkilökunnan yhtenäisen työtavan.

Lääkejääkaappimme ovat myös varustettavissa vetolaatikoilla ja jakajilla, jotka luovat oivan lisän terveydenhuollon työympäristön yhtenäistämiseen ja organisointiin. Tuotteet jääkaappeihin saa hyvään järjestykseen ja helposti otettavaksi. Monenlaiset vaunut ja kärryt takaavat, että myös helposti liikkuvat yksiköt pysyvät järjestyksessä.

H+H System säilytys- ja jakajajärjestelmät

H+H System on itävaltalainen yritys, joka on erikoistunut erinäisiin jakojärjestelmiin. Heidän laajan valikoiman avulla voimme tarjota asiakkaillemme jakojärjestelmän lähes kaikkiin erilaisiin laatikoihin ja varastoihin.

H+H Systemin jakajajärjestelmät takaavat organisoidun ja siistin työympäristön kaikissa olosuhteissa.

H+H Systemin Flexshelf -moduuli on monipuolinen, joustava ja liikuteltava varastoinnin organisointi- ja jakajajärjestelmä, joka on osoittautunut hyvin pidetyksi suomalaisessa terveydenhuollossa yksilöllisen muokattavuutensa ansiosta. H+H Flexshelf mukautuu käyttötarpeen mukaan juuri henkilöstön tarpeiden mukaiseksi säilytysjärjestelmäksi.

Nykyaikaisessa terveydenhuollossa optimaalisen varastoinnin ja logistiikan merkitys nousee vuosi vuodelta, kun vaatimukset ja standardit tiukkenevat ja tehokkuus inhimillisen hoidon jatkeena korostuu. Säilytysjärjestelmän avulla lääketieteellisiä tarvikkeita ja lääkkeitä voidaan säilyttää siististi ja turvallisesti.

Yhdessä lukuisten lisävarusteiden, kuten ISO-moduulien, hyllyjen, kansien ja pyörien kanssa, se ei ole vain yksinkertainen hylly vaan erittäin joustava säilytysjärjestelmä, joka taipuu moneksi jatkuvasti muuttuvissakin olosuhteissa.

Tutustu H+H Systemin valikoimaan tästä

Vaunut ja kärryt

Meiltä saatavilla monenlaiseen sairaala- ja terveydenhuollon käyttöön soveltuvia kuljetusvaunuja ja -kärryjä. Lisävarusteilla höystettynä kärryt soveltuvat erinomaisesti sairaala- ja hoitoympäristöön. Erilaisiin käyttötarkoituksiin meillä on tarjolla vaunuja ja kärryjä erilaisilla kori- ja tarjotinmalleilla. Muokattavia, monenlaiseen käyttöön soveltuvia sairaalavaunuja voit kysellä yhteydenottolomakkeella.

Kysy lisää!

Tyypillisiä terveydenhuollon kohteita ja tuotteita:

Leikkaussalit:
Moduulirakenteiset korikaapit, läpiantokaapit, vahtimestarin kaapit, lääkekaapit, steriilivarastojen kalusteet, H+H FlexShelf

Sairaala-Apteekit:
Vetolaatikostot, keräily- ja jakeluvaunut, infuusionestevaunut, lääkekuljetuslaatikot (myös kylmäkuljetukseen), kylmälaitteet, hyllyköt, kalusteet

Lääkehuoneet:
Säilytysjärjestelmät lääkkeille / tarvikkeille, lääkekaapit, muut kalusteet, työtasot, huumelokerot, kylmälaitteet

Kotisairaanhoito:
Lukittavat lääkelaatikot

Terveydenhoitajan huoneet:
Lääkejääkaapit ja muut kalusteet

Osastot:
Lääkekaapit, lääkejääkaapit, täyttöjärjestelmät, muut säilytysjärjestelmät ja vaunut

Hoivakodit yms:
Lääkekaapit, lääkkeenjako, kylmälaitteet ja lääkejääkaapit, erilaiset vaunut, säilytysjärjestelmät, tarvikekaapit ja muut kalusteet