Ota yhteyttä 044 745 9200 info@laakintavaline.fi

Terveydenhuollon kalusteet ja laitteet

säilytysjärjestelmät, lääkekaapit, lääkekaapit, steriilivarastot

Tarjoamme laadukkaat terveyskeskus-
sekä sairaalakalusteet toimitettuna koko Suomeen

Sairaalat ja muu terveydenhuolto

Lääkintävälineen tarjoamat terveydenhuollolle suunnatut palvelut ja tuotteet tehostavat lääkkeiden ja muiden pientarvikkeiden logistiikkaa ja kylmäsäilytystä. Olemme erikoistuneet tilaa säästäviin kalustemekanismeihin lääkkeenjakohuoneissa, jotka helpottavat tuotteiden liikkuttelua, säilytystä ja käyttöä. Päämääränämme on toiminnan tehostaminen ja organisointi, jolla voimme säästää tilaa sekä lisätä muuntelumahdollisuuksia muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Kalustetoimituksen ja asennuksen lisäksi toimintaamme kuuluu luonnollisesti lääkehuoneiden suunnittelu. Palvelumme sisältää mitoituksen, suunnittelun ja tarvittavien kaluste- ja pohjakuvien teon.

 

Yksilölliset lääkehuoneet

Tarjoamme terveydenhuollon monenlaisiin lääkehuoneisiin yksilöllisiä ratkaisuja. Hyvällä suunnittelulla saadaan lääkehuoneen neliöt tehokkaasti hyötykäyttöön. Erilaisilla ratkaisuilla saadaan toteutettua monipuoliset ja käytännölliset tilaa säästävät ratkaisut moneen eri tarpeeseen.

Ulosvedettävät, jaettavat ja tilaa säästävät Medic Storage vetolaatikot, lue lisää

Lääkekaapit

Yksilöidyt, tarpeen mukaan suunnitellut lääkekaapit lääkehuoneisiin, lääkkeenjakohuoneisiin ja terveydenhuollon käyttöön. Erilaisiin lääkeäsäilytyksen tarpeisiin mukautuvat modulaariset kaapit takaavat siistin, helppokäyttöisen ja tehokkaan säilytyksen.

Kysy lisää!

H+H System säilytys- ja jakajajärjestelmät

H+H Systemin jakajajärjestelmät takaavat organisoidun ja siistin työympäristön kaikissa olosuhteissa.

H+H Systemin Flexshelf -moduuli on monipuolinen, joustava ja liikuteltava varastoinnin organisointi- ja jakajajärjestelmä. H+H Flexshelf mukautuu käyttötarpeen mukaan juuri henkilöstön tarpeiden mukaiseksi säilytysjärjestelmäksi.

Tutustu H+H Systemin valikoimaan tästä

Vaunut ja kärryt

Meiltä saatavilla monenlaiseen sairaala- ja terveydenhuollon käyttöön soveltuvia kuljetusvaunuja ja -kärryjä. Jakeluvaunut ja erilaiset kärryt soveltuvat erinomaisesti sairaala- ja hoitoympäristöön. Erilaisiin käyttötarkoituksiin meillä on tarjolla vaunuja ja kärryjä erilaisilla kori- ja tarjotinmalleilla. Muokattavia, monenlaiseen käyttöön soveltuvia sairaalavaunuja voit kysellä yhteydenottolomakkeella.

Kysy lisää!

Kuljetuslaatikot ja välinehuoltoon soveltuvat laatikot

Valikoimistamme löytyy lääkkeiden kuljetukseen sopivia kuljetuslaatikoita, kotihoitoon ja yksityiseen lääkkeiden säilytykseen soveltuvia lääkelaatikoita sekä sairaaloiden välinehuoltoon korkeita lämpötiloja kestäviä pesulaatikoita.

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja soveltuvat hyvin ammattikäyttöön.

Katso tarkemmat tiedot tuotteista.

Lääkejääkaapit

Lääkintävälineen edustamat lääkejääkaapit ovat saavuttaneet suuren suosion suomalaisissa apteekeissa. Valikoimissamme on usean eri laitevalmistajan tuotteita, pieniä sekä suuria lääkejääkaappeja, joten löydämme varmasti sopivan tuotteen jokaiselle.

Liebherrin lääkejääkaappeihin saatavilla lisävarusteena Alucool -vetolaatikoita

Tyypillisiä terveydenhuollon kohteita ja tuotteita:

 

Leikkaussalit:

Moduulirakenteiset korikaapit, läpiantokaapit, vahtimestarin kaapit, lääkekaapit, steriilivarastojen kalusteet, H+H FlexShelf

Sairaala-Apteekit:

Vetolaatikostot, keräily- ja jakeluvaunut, infuusionestevaunut,
lääkekuljetuslaatikot, kylmälaitteet, hyllyköt, kalusteet

Välinehuoltoon soveltuvat korkeita lämpötiloja kestävät laatikot.

Lääkehuone ja lääkkeenjakohuone:
Säilytysjärjestelmät lääkkeille / tarvikkeille, lääkekaapit, muut kalusteet, työtasot, huumelokerot, kylmälaitteet

Kotisairaanhoito:
Lukittavat lääkelaatikot

Terveydenhoitajan huoneet:

Lääkejääkaapit ja muut kalusteet

 

Osastot:
Lääkekaapit, lääkejääkaapit, täyttöjärjestelmät, muut säilytysjärjestelmät ja vaunut

Hoivakodit yms:
Lääkekaapit, lääkkeenjako, kylmälaitteet ja lääkejääkaapit, erilaiset vaunut, säilytysjärjestelmät, tarvikekaapit ja muut kalusteet