Ota yhteyttä 044 745 9200 info@laakintavaline.fi

Järjestelmällisyys ennen kaikkea

Käytännöllistä ongelmanratkaisua jokapäiväisiin ongelmiin

H+H säilytys- ja jakajajärjestälmä on osoittanut arvonsa käytännössä yli 30 vuoden ajan kaikilla lääketieteen aloilla apteekeista sairaaloihin. Kahden itävaltalaisen proviisorin, Horstin ja Heimo Hrovatin, tyytymättömyys olemassa olevia jakelu- ja organisaatiojärjestelmiä kohtaan johti vuonna 1973 liukuvan jakajajärjestelmän kehittämiseen, joka on sittemmin patentoitu. Vuosien aikana jakajärjestelmä on kasvanut laajaksi ja joustavaksi tuotevalikoimaksi.

H+H Systems tuo organisoinnin kaikki työvälineet ulottuvillesi: apteekkien ja terveydenhuollon logistiikan ykkösnimi tarjoaa joustavimmat ja yksilöllisimmät säilytysratkaisut. Itävaltalaisella taidolla ja tehokkuudella H+H Systemin monet organisoinnin tuotteet ja välineet vastaavat nykyajan tehokkuuspotentiaalia vaativan terveydenhuollon ja apteekkityön tarpeisiin.

Logistiikan ja varastoinnin selkeys, jäsenneltävyys ja siisteys on H+H Systemin erikoisalaa: H+H System mahdollistaa kokonaisvaltaisen organisoinnin kaikissa terveydenhuollon ja apteekkilogistiikan kohteissa aina kokonaisista säilytysjärjestelmistä laatikoiden sisällön organisointiin saakka. Toimiva ja hyvin suunniteltu lääkkeiden ja välineiden organisointi säästää kallisarvoista säilytystilaa, henkilökunnan aikaa sekä vähentää puutteita ja hävikkiä. Henkilökunnan yhtenäinen työtapa helpottuu, kun kaikki on selkeästi määritetyllä paikallaan. Samalla työtilat pysyvät siisteinä ja esteettöminä, kun säilytystilan potentiaali on maksimoitu.

Yläsivun kuvavalikosta pääset tutustumaan H+H Systemin säilytysjärjestelmiin, H+H Flexshelfiin, erilaisiin kori- ja profiilimalleihin sekä jakajajärjestelmiin.