Apteekkikalusteet ja -palvelut

Yhteystiedot

info@laakintavaline.fi
044 745 9200
Yhteydenottolomake

Apteekkikalusteet ja suunnittelu

Kalusteet ovat Lääkintävälineen toiminnan perusta niin myyntilojen kuin logistiikan puolella: tarjoamme kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen projektin suunnittelun ja toteutuksen yhdestä lähteestä: asiakkaamme saavat kauttamme kaikki apteekin sisustukseen liittyvät suunnittelu- ja kalustepalvelut saman katon alta ilman useiden välikäsien kanssa neuvottelua, asiakkaan ehdoilla. Apteekkien kalustussuunnittelussa päämääränämme on itsehoitopuolen tilan maksimointi, asiakaskierto ja viihtyvyys sekä ergonomiset ja toimivat taustatyötilat. Kalustukset vaihtelevat kooltaan pienistä muutostöistä aina suuriin apteekkien kokonaiskalustuksiin. Materiaaleissa tarjoamme ennen kaikkea laadukkaat, kestävät ja helposti puhdistettavat vaihtoehdot tukemaan kokonaisvaltaista tyyliä ja estetiikkaa.

Toimimme yhteistyössä kotimaisten puuseppien ja asentajien kanssa. Tehokkaan ja joustavan tiimimme täydentää sisustusarkkiehti Tero Lindqvist, jolla on kokemusta apteekkien tila-, kaluste- ja sähkösuunnittelusta jo yli kymmenen vuoden ajalta.

Referenssigalleriassa voit tutustua aiempiin kohteisiimme.

Mikäli olet suunnittelemassa remonttia tai haluaisit alustavasti keskustella asiasta, niin otathan yhteyttä meihin niin keskustellaan erilaisista vaihtoehdoista.

Yksilölliset lääkejätekalusteet apteekeille

Apteekin asiakkaat ovat jo tottuneet lajittelemaan omat lääkejätteensä. Hyvä ja selkeä lääkejätepiste vapauttaa henkilökuntaa muihin tehtäviin.

Lääkejätteiden käsittelypiste voidaan toteuttaa asiakkaan olemassa olevien astioiden ympärille tai mikäli apteekissa ei ole asiakkaille lääkejätteiden keräyspistettä, niin voimme suunnitella pisteen soveltuvaksi apteekin tiloihin.

Lääkejääkaapit ja tarvikkeet

Lääkintävälineen edustamat lääkejääkaapit ovat saavuttaneet suuren suosion suomalaisissa apteekeissa. Valikoimissamme on usean eri laitevalmistajan tuotteita, pieniä sekä suuria lääkejääkaappeja, joten löydämme varmasti sopivan tuotteen jokaiselle.

Meiltä saatavilla myös monenlaisia vaakoja, kuljetuslaatikoita sekä kärryjä apteekin toiminnan ja logistiikan tueksi.

Apteekin itsehoitopuolen myynnin maksimoiminen on osa tavoitteitamme, ja varmin tapa tehostaa myyntiä on tuoda tuotteet asiakkaalle esille selkeästi ja esteettisesti. Niinpä monenlaiset myynnin tarvikkeet kuten hintalistat, opastetekstit, kohde led-valot, valokuvatapetit, ostoskorit yms. kuuluvat myös valikoimaamme.

Kysy lisää tai tutustu tuotevalikoimaamme

Becker Manicure, Solingen

Apteekit ovat oppineet tuntemaan Lääkintävälineen myös manikyyri- ja pedikyyrituotteiden maahantuojana ja tukkukauppana. Solingen -Becker Manicuren tuotteet ovat edullisia ja laadukkaita näin ollen sopien hyvin apteekkien tuotevalikoimaan. Nopeat ja edulliset toimitukset sekä laaja valikoima takaavat toimivan kokonaisuuden.

Tutustu jälleenmyytäviin tuotteisiin

Becker Manicure Solingen