MEDIC STORAGE

Medic Storage on ulostuleva lääkehyllyjärjestelmä, joka voidaan varustaa myös ulostulevalla työtasolla. Järjestelmän avulla saadaan suuri määrä lääkkeitä selkeästi näkyville ja hyvään järjestykseen. Ulostulevien hyllyjen vuoksi lääkkeiden täydentäminen on helppoa ja vie vähän tilaa.

 

Moduuleissa on kaksi eri leveyttä 625 mm ja 1000 mm ja kaksi eri syvyyttä 350 mm ja 450 mm. Yhdistelmällä näitä kahta saadaan rakennettua kompakti kokonaisuus helpottamaan lääkkeiden  jakoa. Kokonaisuus seisoo omilla jaloillaan ja sitä ei tarvitse tukea rakenteisiin. Tarvittaessa kokonaisuus voidaan koteloida ja varustaa ovilla.

 

Hyllyt voidaan asettaa suoraan tai kaltevaan asentoon ja niiden korkeutta voidaan helposti säätää ilman työkaluja. Portaattomasti säädettävät pitkittäis- ja poikittaisvälijakajat mahdollistavat hyllyn koko syvyyden hyötykäytön. Ulostulo helpottaa hyllyjen käyttöä ja täyttöä.

 

Järjestelmää voidaan myös varustaa mappihyllyillä, kiinteillä hyllyillä ja alakaapeilla, esim. huumausaineiden säilytystä varten.

 

 

Järjestelmää käytetään esimerkiksi osastojen lääkehuoneissa ja lääkekeskuksissa.

 

Kysy lisää.

MEDIC STORAGE ESITE